Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πληρώστε online στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών. Δεχόμαστε Mastercard, Visa Electron, Maestro, Visa.

Το velgos.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται σε κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Τράπεζας μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον 3D Secure Server της τράπεζας.

Για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς,

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο Αριθμός Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail: στο info@velgos.gr   δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την τράπεζα που καταθέσατε το ποσό, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

*Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω άλλης τράπεζας, θα πρέπει να επιβαρύνεστε με τα έξοδα της συναλλαγής.

**Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η παραγγελίας σας δεσμεύεται για πέντε  εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε αυτό το διάστημα, ακυρώνεται αυτόματα.

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ BIC/SWIFT
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK EFG: GR1302600940000030201139380 0026.0094.03.0201139380 ERBKGRAA
ALPHA BANK: GR1701407240724002002007714 724-00-2002-007714 CRBAGRAA
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR2201712060006206151029816 6206-151029-816 PIRBGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΒΕΛΛΙΚΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ-ΜΑΡΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Με Αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.
Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Όταν πληρώνετε στον διανομέα μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά. Αν παραλάβετε από κατάστημα της courier μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Προσοχή.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που η παράδοση τους πραγματοποιείται ΜΟΝΟΝ με εταιρεία courier και όχι με μεταφορική εταιρεία.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2€