Τρόποι Παραγγελίας

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

Να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία.

Καλέστε στο σταθερό τηλέφωνο: 231 231 4924 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Θα ήταν χρήσιμο να έχετε σημειώσει από πριν τους τίτλους ή τους κωδικούς προϊόντος που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Να στείλετε e-mail.

Μπορείτε να αποστείλετε τη παραγγελία σας στο e-mail: info@velgos.gr  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προχωρήσουμε με την παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 231 231 4924 ή να στείλετε email στο: info@velgos.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.velgos.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Παρόλα αυτά και στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.